menü
erőforrástérkép
Rólunk

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 azonosítószámú, Komplex ifjúsági fejlesztések – Új Nemzedék Újratöltve című projekt keretében országos lefedettségű ifjúsági erőforrástérképet hoz létre mellyel célunk a tudatos, tervezett, átgondolt helyi ifjúsági munka meghatározó szereplőinek (önkormányzatok, intézmények, szervezetek) széles körű szakmai támogatása.

A projektben meghatározott célok alapján azért dolgozunk, hogy országszerte az ezen a területen megtalálható szereplők hálózatosodását elősegítsük, a meglévőket megerősítsük, valamint a hálózat szereplői közötti tudásmegosztást generáljunk.

Az ifjúságügy fontos szereplői mindazon civil szervezetek, intézmények, cégek, akik számára támogató, segítő munkájuk során az ifjúság elsődleges, vagy kiemelt célcsoportként jelenik meg a mindennapi működésben. Célunk, hogy a helyben, vagy belátható távolságban elérhető erőforrások minél több rétegződés szerint megjelenítésre kerüljenek, ezzel is elősegítve az eltérő szektorok (állami, civil, forprofit, stb.) kapcsolódását, együttműködését, melyek kialakítása, erősítése a fiatalok érdekeit szolgálják, valamint a számukra nyújtott szolgáltatások sokszínűségét erősítik.

Az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 azonosítószámú, Komplex ifjúsági fejlesztések – Új Nemzedék Újratöltve projekt keretében lehetőségünk van a fentiek eléréséhez gyűjteni, folyamatosan bővíteni és közös felületen elérhetővé tenni a különféle szereplőket, azok szolgáltatásait, mindezt földrajzi elhelyezkedés megjelölése mellett.

A folyamatosan zajló erőforrásfelmérés keretében a települési önkormányzatok, valamint a nonprofit, civil szervezetek által működtetett rendszereket igyekszünk minél nagyobb körben elérni, megszólítani és ösztönözni, hogy csatlakozzanak kezdeményezésünkhöz.

Copyright © 2020 Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. Budapest. Minden jog fenntartva.
Az oldal az Európai Szociális Alap támogatásával, az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 projekt keretében jött létre.